Säker betalning med klarna/hållbar handel

Om oss

Besöksadress

Max och Lilja Secondhand-butik för baby och barn AB

Åsgatan 61 , 776 31 Hedemora
Om oss


Vi <3 Secondhand:

 Jag som är grundaren till butiken heter Kajsa Björnström och jag har sedan barnsben varit en loppis-fyndare. Något med att kunna styra efter eget sinne och välja utifrån vad jag tycker utan att jag blir påverkad av vad en traditionell handel vill att jag ska köpa gör något i mig!

Vi lever i en värld av överflöd och överkonsumtion och det är inte självklart för alla att ärva eller skänka vidare. Självklart behöver någon köpa nytt för att det ska finnas andrahandsval, men vi behöver börja använda slut på allt och framför allt handla smart! Kanske är den där klänningen som skall användas 1 enda gång inte ett smart köp, kan det finnas en finklänning som någon redan använt som kanske fler av oss kan använda? Allt det där jag sparar efter mina barn, kommer det finnas ett andrahands värde om 15-20 år när jag får barnbarn eller är det bättre att jag rensar ut direkt så kan någon annan ta del av det?


Den jag allra helst tar med mig när jag handlar secondhand är min mor, Annika Björnström, pensionären, tomtesamlaren och mormodern och självklart var hon helt med mig när jag sa att nu startar vi en secondhand butik! Mamma är 64 år ung och pensionerad auktoriserad lönekonsult och har aldrig jobbat inom handeln och då är det helt självklart att man på äldre dagar hänger på sin dotter som heller aldrig jobbat med handel när dottern vill starta butik.

Vi är alltså mor och dotter med en passion för secondhand 30 år resp. 64 år som har en bakgrund inom den gröna näring och inom lön, välkommen till vår gemensamma dröm om att ge allt en andra chans!